upfall_lezendinbad

Stoombad & stoomcabine geuren

 Stoombad & Stoomcabine geurstoffen

!

 

Stoombad & Stoom cabine geurstoffen van Badwereld zijn speciaal gemaakt van etherische olie voor gebruik in de stoom cabine, stoom douche of stoom cabine. Al onze opgiet producten zijn van natuurlijke olie gemaakt. Stoombad & Stoomcabine geurstoffen van Badwereld zijn makkelijk toe te dienen via een spray

 

Stoom cabine aroma

Voor in de stoom cabine en stoombad zijn er meerdere manieren om geuren en aroma's toe te dienen. De eenvoudigste en meest gebruike methode is de geurstof om u heen te sprayen tijdens het gebruik van uw stoombad. U kunt ook de geurolie druppelen op de stoom uitlaat. Nadeel is echter dat geur olie op één plaats verkleuringen met zich mee kan brengen. Ten slotte hebben sommige merken waaronder Cleopatra automatische geurstof dosering systemen. U vult hier een jerrycan met geurstof vermengt met water. Het geur pompje druppelt automatisch om de paar seconden een druppel aroma vloeistof in de stoom leiding.

Stoomcabine geuren voor thuis en professioneel gebruik, in klein en groot verpakking. Special aroma voor gebruik in de stoomcabine.